Despre Companie

Revicond_CanaltechCompania Revicond Canaltech a fost infiintata in 2011 pentru a raspunde cererii tot mai mari de servicii de reabilitare si instalare conducte fara sapatura folosind tehnologii No-Dig, domeniul de activitate principal fiind diagnosticarea si reabilitarea conductelor fara sapatura, respectiv servicii de foraj orizontal dirijat si pozare conducte prin percutie.

Fiind metode simple si mai eficiente, tehnologiile No-Dig au devenit cunoscute si pe piata din Romania, existand din ce in ce mai multe cereri pentru a reabilita si poza conducte fara sapatura deschisa. Metodele folosite nu polueaza mediul, corespund normelor UE, nu creeaza disconfort populatiei si nu afecteaza traficul rutier.

Reparatia si reabilitarea completa a conductelor se realizeaza prin procedee specifice tehnologiilor No-Dig, adica fara excavare, beneficiarii fiind atat companiile care detin conducte, cat si administratiile locale si populatia – principalul avantaj fiind faptul ca lucrarile de diagnosticare, curatare si reabilitare pot fi executate intr-un timp relativ scurt in comparatie cu metodele clasice.

Revicond Canaltech dispune de echipamente performante cu ajutorul carora lucrarile de video inspectie, diagnosticare si reabilitare se efectueaza in mod corespunzator, accentul fiind pe calitate. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a realiza lucrari de reabilitare pentru conducte de apa si canalizare, gaz, produse petroliere si nu in ultimul rand produse din industria chimica.

Contactati-ne chiar azi pentru o oferta personalizata folosind datele afisate pe pagina de contact sau prin formularul de contact!